Superfina förhållanden i både spår och backar

Längs vägen till&frånTrysil

Liljedals ställplats. Mysig liten hamn vid Vänern

Liljedals ställplats. Mysig liten hamn vid Vänern

Vi fjälldrällde i Trysil sista veckan i april. Grymt fint och kul att åka sista dagarna innan de stänger liftarna. På plats i Trysil bodde vi, som oftast, i hyrd stuga nära backar och spår. På vägen upp tog vi det lugnt och stannade för lite promenader och span här och där. Bodde en natt vid Fämtfallet som var riktigt fint. På nervägen bodde vi en natt vid Liljedals lilla hamn vid Vänern (där bodde vi även i mars på väg hem från Trysil). Blev även gott bad i Apelviken vid Varberg och besök på Öströö fårfarm innanför Varberg innan vi landade hemma i skåneland.

Riktigt go skidvecka, nog denna säsongens bästa skidrunda! Några fler bilder finns på http://www.kajak.nu/2017/05/varfjall-i-trysil-2

Fämtfallet

Fämtfallet

Superfina förhållanden i både spår och backar

Superfina förhållanden i både spår och backar

, , ,

2 Responses to Längs vägen till&frånTrysil

  1. Sara Hall 17 maj, 2017 at 10:39 #

    Ni tar alltid sånna fina bilder!!! Ni som är äventyrare vet säkert redan att vid riksgränsen åker de för fullt ännu, har sett dagsfärska bilder och det ser underbart ut! På min bucket list finns det med att åka skidor i gränsen på midsommarafton!

Kommentera