Winzent uppe i skogskanten

Utflykt till Bodafors med lite skogscykling

Winzent uppe i skogskanten

Winzent uppe i skogskanten

Gomorronvy

Gomorronvy

Vi var bjudna på kalas & grillfest i Bodafors förra helgen. Perfekt att ta Winzent dit tyckte vi. Svängde in på den lilla campingen vid Storesjön. Lite halvhemlig camping men då vi tidigare jobbat en del i Bodafors så visste vi om den. Campingen drivs av FK Grimmen och har stora fina gräsytor med go vy över sjön. Vi ställde oss längst upp i ett hörn med bästa vyn. Hundra riksdaler kostade en natt där, helt okej. Ingen el men tillgång till toa, dusch, tömning med mera.

Vi cyklade ner till byn och hade en go kväll. När vi kom tillbaka på natten tog vi ett nattbad innan vi somnade sött. Vaknade till finvy och tog ett morgondopp. Efter frukost och lite häng körde vi uppåt Barkansjö och parkerade och cyklade lite MTB på bland annat Höglandsleden. Finfin cykling i fina omgivningar.

Sen hemåt igen. Smidigt och bra användningsområde för stugbilen.

Finfin stigcykling på Höglandsleden

Finfin stigcykling på Höglandsleden

Cykling genom Barkansjö by

Cykling genom Barkansjö by

Morgonkaffe i solen

Morgonkaffe i solen

Morgonbad, supergött

Morgonbad, supergött

Cyklarna avlastade, redo för avfärd

Cyklarna avlastade, redo för avfärd

, , , , , ,

No comments yet.

Kommentera