IMG_9581

Mitt år som nomad av Emil Sergel

Bokinspiration. Emil Sergel sålde det mesta han hade och stack på rejäl utflykt med/i sin surfbuss. Mycket inspirerande bok. Låter riktigt perfekt att ta dagen som den kommer, jobba lite från surfbussen, göra roliga saker längs med vägen osv. Det är nog lite så vi drömmer om att ha det, inte enbart i Winzent utan överlag.

Dra runt lite, eller hänga hemomkring,  och paddla, cykla, fotografera, skriva, småjobba nån timme vid datorn då och då.

Mer inspirerande än att bara hänga på ställplatser och campingplatser, dricka tysk starköl, grilla och shoppa 😉

Mer av denna typen av inspiration finns till exempel under taggen #vanlife på Instagram.

Emil åkte bland annat runt i Sverige och norge, surfade där det fanns tillfälle, sprang upp på fjälltoppar där det passade osv.

Här finns en artikel/intervju med Emil: http://www.ltz.se/jamtland/berg/markligt-att-sa-manga-valjer-samma-slags-liv Citat ur texten:

– Jag kan tycka att det är lite märkligt att så många väljer att leva samma slags liv. Jag säger inte att det är dåligt, men alla jag känner är så där. Man har fast jobb, fem veckors semester, lever i hus eller lägenhet och pensionssparar. Det är inget fel i det men ibland kan jag känna att det är som att alla skulle gå in på en pizzeria och välja Hawaii. Jättegod pizza, men det finns massor med andra pizzor. Jag blev jäkligt nyfiken på att undersöka det, kan jag leva ett annat slags liv?

www.emilsergel.se
IMG_9581

, ,

2 Responses to Mitt år som nomad av Emil Sergel

  1. Robert Windahl 7 augusti, 2016 at 02:33 #

    Den ska nog dimpa ner i brevlådan!

    • admin 7 augusti, 2016 at 02:52 #

      trevligt! alltid skoj med mer inspiration 🙂

Kommentera