IMG_9508

En natt vid Hjörneredssjön

Sjönära

Sjönära

Vi tog en natt uppe vid Hjörneredssjön i södra Halland mellan torsdag och fredag. Superfina omgivningar och ett gott ställe att bo på. Lite motorburen ungdom som förde lite liv på kvällskvisten men sen lugnt och tyst.

Fina omgivningar för promenader, bad, paddling och cykling. Stod en holländsk husbil på andra sidan vägen annars tomt. Blev lite små promenader och span i området som vi brukar vara i (ibland med kajak) men detta var första gången med Winzent. Blir säkerligen fler gånger 🙂

Fin kväll med grym solnedgång

Fin kväll med grym solnedgång

Solnedgång över Hjörneredssjön sedd från bron

Solnedgång över Hjörneredssjön sedd från bron

Belysningsbollar från Ikea

Belysningsbollar från Ikea

Go morron

Go morron

Skönt med morgonbad

Skönt med morgonbad

Bad vid fina Skummeslövstrand

Bad vid fina Skummeslövstrand

IMG_9513

, ,

No comments yet.

Kommentera